Huren kan al vanaf 16m2.

Huren in Vijverstaete

Kantoor-, praktijk- en behandelruimtes in 'Vijverstaete', gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum, Gelre-ziekenhuis en op steenworp afstand van de uitvalswegen richting Lochem, Deventer, Arnhem en Doetinchem.

contact opnemen
HUREN

Zorgeloos Werken in Vijverstaete

Na een warme ontvangst door de gastvrouw gaat u onder het genot van een lekker kopje koffie aan het werk. Een goed begin van uw werkdag, dat is wat Vijverstaete kenmerkt.

Geen zorgen over alle rompslomp die komt kijken bij het huren van een bedrijfsruimte, bij Vijverstaete vallen deze zaken allemaal onder het totaalconcept. Huren voor een vaste prijs inclusief WiFi, glasvezel, bemande receptie, ruime wachtruimtes, schoonmaak, koffie en thee, gebruik van vergader- en trainingszalen, het kan allemaal binnen het unieke all-in concept van Vijverstaete. Het pand is voor ondernemers in de zorgsector een uitgelezen locatie.

Ruim aanbod en afmetingen

Huren kan al per praktijkruimte/kantoor (vanaf 16m²), maar ook andere afmetingen zijn mogelijk.

Samen elkaar versterken

In het pand zijn diverse medische, paramedische en aan zorg gerelateerde professionals gevestigd. “Die werken erg prettig samen en versterken elkaars praktijken".

Flexibel Huren

Naast vaste huur is het mogelijk om een ruimte voor een dag(deel) te huren voor een vast tarief. Ook gemeubileerd huren behoort tot de mogelijkheden. In Vijverstaete kan bijna alles.

Goed bereikbaar

De locatie, hoek Piet Heinstraat / Den Elterweg (N348), is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te bereiken. Het gebouw heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau.

"Turn-key" ruimtes

De kantoor-, praktijk- en behandelruimten worden “turn-key”, grotendeels recent gerenoveerd opgeleverd en zijn onder andere voorzien van: glasvezel internet, kabelgoten v.v. databekabeling (CAT-5), pvc- en/of vloerbedekking, zonsverduistering, intercom, geïsoleerde wanden, moderne pantry, toiletgroepen, systeemplafonds, ruime gemeenschappelijke kantine met lunchfaciliteiten. Iedere verdieping is bereikbaar met een lift. Een aantal van de luxe afgewerkte ruimtes beschikt over inbouwkasten.

Voorzieningen binnen Vijverstaete

Multidisciplinaire samenwerking
Full service concept
Centrale receptie
Agendabeheer en telefoonservice
Praktijk- en behandelruimte (gemeubileerd)
Vergader- en trainingsruimte
Moderne pantry en coffee corners
Lunchgelegenheid
Modern gebouw
Glasvezel internet
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
Ruime wachtkamer

HUREN IN VIJVERSTAETE

Huurmogelijkheden voor iedereen. Neem contact op voor een voorstel op maat!

Praktijkruimte, behandelruimte en kantoren te huur: Binnen Gezondheidscentrum Vijverstaete verhuren wij moderne en ruime praktijkruimtes, behandelkamers en kantoren aan medisch- en (para)medisch gerelateerde dienstverleners en professionals. Bel (06 169 02 859) of mail (info@vijverstaete.nl) naar de mogelijkheden.

Je bericht is verzonden
Oeps er ging iets niet goed...